Om Aluhak

ALUHAK produserer, selger, leier ut og monterer stillas og stillasutstyr til bruk innen næring for Olje & Gass, Bygg og Anlegg og til privatmarkedet. Stillasene av norsk, miljøvennlig aluminium produseres ved vår fabrikk i Årdal i Ryfylke. Med sin lave egenvekt, unike styrkeegenskaper og lange levetid er aluminium et perfekt materiale for bruk i produksjon og utvikling av stillas. 

For oss i ALUHAK er din og dine kollegers sikkerhet vårt viktigste hovedfokus når vi utvikler og produserer våre stillassystemer. Med innovative og strengt kvalitetssikrede stillassystemer og -utstyr ønsker vi ikke bare å gjøre arbeidshverdagen enklere for våre mange og ulike kunder, men også mer effektiv og tryggere. 

Gjennom rask levering med god service og effektive og trygge stillassystemer skal ALUHAK bidra til å øke vår egen og våre kunders konkurransedyktighet.

I historisk perspektiv har ALUHAK vært en del av det norske markedet for stillas siden 1986. Bedriften ble da etablert på Karmøy, hvor også produksjonen av våre stillassystemer fant sted.


2001 ble deler av produksjonen flyttet til den polske byen Stettin. I 2006 skiftet firmaet Westcoast Aluminium AS eiere. Administrasjonen ble da flytter til Stavanger og hele produksjonen ble flyttet til Polen. Det ble da investert i egne fasiliteter i byen Police, ca. 20 minutter nord for Stettin.

Westcoast Aluminium skiftet i 2009 navn til ALUHAK og gruppen består i dag av syv selskaper i Norge: Aluhak Systems, Aluhak Utleie, Aluhak Stillas Trondheim, Aluhak Stillas Bergen, Aluhak Stillas Oslo, Aluhak Stillas Stavanger og Aluhak Produksjon. I tillegg har vi Aluhak Production i Polen.